Produk sampurna mangrupikeun tujuan urang.Kalawan 99,99% laju kasuksésan tina
Senang klien di AS, Jérman, Perancis, Singapura
12 Jam-Tanggapan
ngeunaan

Naon anu urang laksanakeun?

Sinho, diadegkeun dina 2013, parantos janten produsén pita pamawa profésional dina 10 taun katukang.Sinho parantos ngembangkeun ampir 20 kategori bungkusan éléktronik,pita pamawa embossed, pita panutup, reel plastik antistatik, pita pelindung, pita carrier datar ditinju, lambaran plastik conductivejeungbaturdeui, kaasup leuwih 30 produk patuh standar RoHS.Produk sampurna mangrupikeun tujuan urang.Perbaikan nyaéta CEPAT sareng GRATIS.

nempo leuwih

produk urang

  • Pita pamawa embossed Sinho dirancang pikeun ngarangkep, ngajaga sareng nampilkeun komponén pikeun milih sareng nempatkeun mesin pikeun penanganan otomatis.

    Pita pamawa embossed Sinho dirancang pikeun ngarangkep, ngajaga sareng nampilkeun komponén pikeun milih sareng nempatkeun mesin pikeun penanganan otomatis.

    Diajar deui
  • Pita panutup disegel dina permukaan pita pamawa, boh ku panas atanapi tekanan, sareng ngamankeun alat dina saku pita pamawa.

    Pita panutup disegel dina permukaan pita pamawa, boh ku panas atanapi tekanan, sareng ngamankeun alat dina saku pita pamawa.

    Diajar deui
  • REELS PLASTIK ANTISTATIK Sinho nyayogikeun panyalindungan anu saé pikeun komponén anu dibungkus dina pita pamawa pikeun presentasi pikeun milih sareng nempatkeun mesin.

    REELS PLASTIK ANTISTATIK Sinho nyayogikeun panyalindungan anu saé pikeun komponén anu dibungkus dina pita pamawa pikeun presentasi pikeun milih sareng nempatkeun mesin.

    Diajar deui
  • BAND PROTECTIVE Sinho nyayogikeun panyalindungan tambahan pikeun komponén anu dibungkus dina pita sareng reel.

    BAND PROTECTIVE Sinho nyayogikeun panyalindungan tambahan pikeun komponén anu dibungkus dina pita sareng reel.

    Diajar deui

peryogi langkung seueur inpormasi?

Kami di dieu pikeun mantuan

solusi custom, kualitas konsisten, pamutahiran gancang, jasa 24 jam

CATETAN GRATIS
  • PRODUK EFEKTIF BIAYA

    PRODUK EFEKTIF BIAYA

    Tinimbang naékkeun harga unggal taun, Sinho ngabantosan produsén komponén éléktronik ngahémat biaya dugi ka 20% taunan.

  • KUALITAS KONSISTEN

    KUALITAS KONSISTEN

    Tinimbang standar kontrol kualitas dina-prosés, urang ngartos sarat kualitas husus pikeun unggal produk tunggal, sarta salawasna ngaleungitkeun resiko sateuacanna pikeun mastikeun stabilitas luhur garis produksi klien.

  • LAYANAN BERORIENTASI PELANGGAN

    LAYANAN BERORIENTASI PELANGGAN

    Tinimbang nyadiakeun waktos kalungguhan standar ka klien, urang ngartos sarat husus pikeun kaperluan urgent, sarta salawasna expedite produksi pikeun minuhan kabutuhan.

Kasus

warta

Pita pepet pikeun Industri Médis

Pabrikan komponén médis volume luhur AS peryogi pita pamawa khusus.Kabersihan sareng kualitas anu luhur mangrupikeun pamundut dasar sabab komponénna kedah dibungkus dina kamar bersih nalika pita sareng reel pikeun ngajagi tina karusakan kontaminasi.

Precision tinggi pita pamawa 8mm kalawan tolerances 0.05mm

Komponén leutik ngarujuk kana alat éléktronik leutik atanapi bagian anu dianggo dina sirkuit atanapi sistem éléktronik.Éta tiasa janten résistor, kapasitor, dioda, transistor, atanapi unsur miniatur sanésna anu ngalaksanakeun fungsi khusus dina lar ...

Desain tatah pikeun komponén ngagulung ngawujud masalah

Komponén anu nganggo lead biasana nujul kana komponén éléktronik anu ngagaduhan kabel atanapi terminal pikeun nyambungkeun kana sirkuit.Biasana aya dina komponén sapertos résistor, kapasitor, dioda, transistor, sareng sirkuit terpadu ...